søndag 28. desember 2008

Gulasjsuppe



Ingredienser
900 g benfritt rundstek av storfe eller annen benfri storfekjøtt
4 ½ stk. potet
3 stk. løk i biter
1 ½ stk. rød paprika
1 ½ båt hvitløk
3 ss olje
4 ½ ss tomatpuré
1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)
¾ stk. purre
3 ts paprikapulver
1 ½ ts tørket oregano
1 ½ ts salt
¾ ts pepper


Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm og paprikaen i strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purre i ringer.


2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.


3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 15 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt brød.


Denne oppskriften er også hentet fra maprat.no og er bare nydelig. Jeg pleier å droppe poteten og bruker gullerøtter og stangselleri isteden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar